Nimetön

Runoilija 8aed5636ed344efad567361508b4df43

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 13:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Only the tame birds have a longing, the wild ones fly
 
         
               
               Lämmintä viiniä halvoista laseista                          
         
               Kiiltää niin kauniisti, näyttää niin kalliilta

               Liian hienoista sanoista,                    
               aforismilauseista

               muodostuu suloisia, 
               rakastettavia valheita

               Lainaten kaikkea, kerrottuna omana 
 
               Antaa kuvan puhtoisen, 
               niin kuvottavan  täydellisen

               Hiljaa varjoissa, vieraiden poistuessa 
               
               Avataan maailma, joka ei ole valoisa

               Jossa kaikki on kaunista,
               naisellisen punaista
 
               ja viha on viiniä 
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea

Kulissielämä kaikkine koukeroineen, annetaan kuvaa jostakin jota kuitenkaan ei ole silloin kun on muita paikalla ja kun vieraat poistuvat avataan se todellisen maailman ovi..Mä pidin tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot