Se

Runoilija 8aed5636ed344efad567361508b4df43

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 13:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Only the tame birds have a longing, the wild ones fly
 
 
Haluan tuntea kaiken, nähdä joka hetken
Olen juokseva aika, olen polte rinnassa, olen kajastava horisontti
Olen tuuli, sade ja kuumuus
Olen iltahämärä, märkä asfaltti, intohimoinen katse
Olen kuolevainen, heikko ja onneton
Olen nuori, huuma, palo
Olen virheitä tehnyt, jätetty ja potkittu
Olen katkeruus


Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Polte on valtavampi kuin katkeruus, halua elää tuntea ja kokea..Hyvä =)

 

Käyttäjän kaikki runot