Depersonalisaatio

Runoilija 8aed5636ed344efad567361508b4df43

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 13:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Only the tame birds have a longing, the wild ones fly
 


Olet kuin ahdistettu villihevonen,    
verillä ja piestynä 

Sinua ei voi kesyttää, 
Sinua ei voi saada omaksi

Kukaan ei murra tahtoasi

Olet vapaa kuin taivaan lintu
Olisi sääli nähdä sinut häkissä

Ennemmin ajokoirien raadeltavana
Kuin sinä onnettomana
menettäneenä palosi

Siksi pidän sinusta
Siksi teet minut hulluksi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin taivaan totta, että samaistuin runosi päähenkilöön:)Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot