Sekaisin sinusta

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kätesi vaeltavat ihollani,
Hautaan sormeni hiuksiisi,
Vartalosi painautuu omaani kiinni,
Sydämesi sykkii rintaani vasten,
Huulesi kulkevat vaativasti kaulaani pitkin

En kestä,
Tulen hulluksi

Mä rakastan,
Mä vihaan

Miten yksi ihminen saa toisen näin sekaisin?

Jokainen teko, sana, katse ja kosketus
Ne sattuu, mutta mua ei ole ilman niitä

Olen rakentanut maailmani ympärillesi,
Peläten odotan päivää jolloin se luhistuu

Ja minä sen mukana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot