jos luovutan

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pienihetki asiat sujuvat,
käännän selän ja ne muuttuvat.
kaikki menee päin persettä
miksei onni voi olla ikuista?
mikään ei suju pysynkö enää pinnalla,
jaksanko yrittää, haluanko nähdä enempää?
mitä jos annan kaiken lipua pois,
vaivun uneen ikuiseen,
ilman kipua, ilman muistoja, ilman mitään, kaikki on tyhjää,
en näe, en kuule, en haista, en maista, minua ei ole.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. Mun kannustushuuto sille: Hurraa hurraa jippiajei hurraa on ihanaa tää, älämölöpää!

 

Käyttäjän kaikki runot