sinä vain

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen sinut.
Sydämeni pamppailee epätahtiin.
Hymyilen sinulle,
hymyilet takaisin.

Katsot minua kauniisti, jotenkin haikeasti.
Tunnen punan hiipivän poskilleni.
Kävelet luokseni hieman epäröiden,
tulet silti aivan lähelleni.

Tunnen hngityksesi hiuksissani,
halaat minua.
Silmissäni sumenee.
Kaikki on täydellistä.

Katson sinuun.
Olen onnellinen.

Selite: 
on aika ristiriidassa mun omiin tunteisiin. mut tämmösen tein..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot