Syömisen sekaiset ajatukset

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se ole sairasta, mä vakuuttelen itselleni
Tää on pelkkää rutiinia, mulle ja mun maailmalleni
Silti ajatukset jyllää, kun valtava hyrrä
Alitajunta sanoo: "Lopeta ajoissa!"
Mutta mä olen kun hirvi ajovaloissa

Ruoasta on tullut mun ylin ystävä, ja pahin vihollinen
Taidan olla viallinen

Mieli kulkee ihanteiden kautta,
Mun pään sisällä seilaa eksynyt lautta,
Ei aikaa, ei paikkaa, entä jos kaikki olemasta lakkaa?

Ahmien kahmin suuhuni ruokaa,
Nyt oksennusämpäri äkkiä tuokaa!

Voisin kai koittaa lopettaa,
Mut tahdonvoima vissiin puuttuu,
Enkä tiedä haluanko edes muuttuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Maailma tuntuu olevan täynnä epärealistisia vaatimuksia, parasta mitä voi tehdä on tehdä kaikkensa rakastaakseen itseään ja muistaa että onni syntyy sisältä päin... hienoja riimejä tässä runossa!

 

Käyttäjän kaikki runot