Vankilani

Runoilija ttsiuh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan
 

Riko tämä kehä
Joka rovion lailla
Korventaen
Ikävän luokseni saattelee

Rajaa se piiri
Jonka kehällä
Vailla huolta elän
Uskallan

Armeliaasti saata
Lopun alkuun
Hiljaiseen

Ja huolettomasti
Heitä rajat usvaan
Ikuiseen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot