Odottaja

Runoilija ttsiuh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan
 

Lähdit pois
Minne lie

Sinne varmaan
Pitkä käy tie

Ja minä valun
Vailla loppua

Kyyneleiden pitäen
Poskillain hoppua

Rakkaani älä anna
Odotuttaa
Et ikävään voi mua
Totuttaa

Katsos
Kaipaus syö lopulta
Lemmen

Siksi

Palaathan luokseni
Sitä ennen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot