Surun aura

Runoilija ttsiuh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan
 

Suru uurtaen auraa
Käy sydämeeni

Halkaisten siteen välillämme
Uskoni sinuun varmasti
Katkoo

Tekee pahaa edes katsoa
Kuinka haalea onkaan
Hahmoni raja

Marmoria silmissäsi
Minä sokeassa pisteessäsi

Kylmässä pinnassasi
Olen enää vain se sula
Kapea
Merkityksetön

Vana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot