Kesken

Runoilija ttsiuh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan
 

Kuin kesken jäänyt maalaus
Odotan kärsien
Mitä minusta tulee

Enkä jaksa enää
Kaivata väriä
Valkoiselle pinnalle

En väitä
Olevani hyvä näin

Mutta näin olen
Ja näin myös jään

Kesken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän tärkein tehtävä on hyväksyä se, että on aina kesken.. :)

 

Käyttäjän kaikki runot