Enkelini

Runoilija ttsiuh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan
 

Hunajan makuisin lausein
Tuuditat minua takaisin uneen
Kertoen huomisen olevan vain
Pelkkä paha uni

Ja tämä hetki hiljaisuuden
Saa äkkiä tajuamaan loputtoman
Ikuisuuden

Jolloin toiveista suurin heittäytyy syliini
Korvaani kuiskaten

Olisipa eilinen vain
Heikko ja halpa muisto
Huomisen

Kas tässä edelleen makaan
Hiljaa

Vailla loppua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot