Loppuun palanut

Runoilija ttsiuh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2015 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan
 

Inhimillinen huokaus
Huurtuneena lasiselle
Pinnallesi

Häivähdys huolta
Varmoilla kasvoillasi

Ja eilisen inho
Juurtunut ruumiiseesi

Käyt niin raskaasti
Ja
Epäpuhtaasti

Että muistutat jo konetta

Se saa väreet pintaani
Pelon nahan alle

Tekee kipeää katsoa

Kuinka palat loppuun
Silmieni alla

Päästäisit vain irti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot