Eristys

Runoilija Kuunliljatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihkot pöydillä, kirjoitukset tauluilla. Eikä kukaan tiedä mitä tapahtui.
 

Kesäilta sammuu viereeni sängylle
Laulan suruistani, iloistani, ahdingosta
Hänen kosketuksensa niin kuin laavaa
Olenko ollut täällä ennekin?

Hampaat kurkussani kiinni nin kuin koira
Paikka on ajatus ja aika on valtaa
Ikuisuus, se kuolematon onni meille kaikille
Ja pianhan olenkin jo voittanut itseni

Valkea huone, sen ovessa kaiverrukset
Minun mukaankukien,
minun nimeni, minun kasvoni
Huone on linnani nyt ja aina
Katsot minua kun ovi avataan, kuolaan takilleni
Unohdan itseni, unohdan sinut
sillä niin on paljon parempi

Tämä on totuuteni nyt

Selite: 
Hulluuden manifesti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kummallisella tavalla kaunis. Pidin <3

 

Käyttäjän kaikki runot