Nimetön

Runoilija Kuunliljatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihkot pöydillä, kirjoitukset tauluilla. Eikä kukaan tiedä mitä tapahtui.
 

Kaikki ne valot, kaikki ne äänet,
Kaikki ne valot, kaikki ne äänet...

Kuinka paljon mahtuu vettä lasiin, rakkaani?
Kuinka kaun kestää kuolla kylmyyteen?
Kuinka monta kertaa jaksaa nousta kukkulan harjalle
niin, ettei siitä jää rakkoja jalkoihin?

Makaan yhdessä kanssasi tässä sängyllä
Luen itselleni kirjoitettuja rivejä
ja tunnen, kuinka minut saavutetaan

Olen tässä vain niin kuin kivi rannassa
tai kaislikko yksin huojumassa
En tiedä miksi ja milloin ja miten,
mutta tunnen toden totta kuolevani pian

Kaikki ne valot kertoivat minulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot