Eloa

Runoilija Basil

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä kaikkea elämässä
täytyy ehtiä
juoksua tuuleen
ja pudotusta kalliolta

murhetta, riemua
himoa ja väsyä
monestiko sydämensä
paikata ennen illan kajoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva idea tässä, me likey

Elämänmakuinen, koskettava. Viisaita ajatuksia.

Ja joskus yllättyy ja huomaa olevansa onnellinen. Pidän tästä runostasi; sen ydinajatus on niin tuttu.

HYVÄ runo!
Kiteytät hienosti.

Upea tämä Puhutteleva runosi.

Tästä tuleekin mieleen seuraava mietelause:

Omnia mea mecum porto.
Elämä voi olla vaikeaa mutta väkevää.

Monesti...hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot