Viimeinen kajo

Runoilija Basil

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aurinko laskee
päivän viimeinen kajo
paljastaa kasvojesi piirteet

kosketan otsaasi
ja kysyn ääneti
kuka olet?

sinä hengität
minä hengitän

miksi olemme?
kai toisiamme varten
vastaat ääneti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden kielellä, voi puhua toiselle, sanomatta sanaakaan. Kylmille väreille sai tämä upea teksti..

Ihanan latauksellinen runo.

Loppu on upea,
äänetön :)

Sykähdyttävän herkkää ja rakastavaa tunnelmointia. *huokaus*

Upea, herkkä runo.

Kaunis hetki.

huumaavan intiimi runo. Pidän :)

joskus vaan tietää sanoittakin jotain mihin ei tämän valtakunnan sanat riitä; kaunis

Herkkää pohdintaa.

Herkkä, hauraan kaunis runo, hyvä

Pelkistetyn Hieno.

Upea tämä runosi Pysähtynyt Hetki,
ja sen kajo.

Pidän äärettömästi ajatuksesta, kuinka puhutaan ääneti toinen toisilleen. Koskettava!

 

Käyttäjän kaikki runot