Laineilla

Runoilija Basil

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olemme lastuja laineilla
elämän tuulten armoilla
toisiimme takerrumme
ja taas pois ajelehdimme
törmäillen ja hapuillen
etsimme merkityksiä
kosketuksia ja ymmärrystä
samalla aika valuu kuin
hiekka, eikä mistään saa
kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai että tämä osui ja upposi! Loistava runo

Elämä ja aika.. Lyhyesti kaikki olennainen, hieno runo!

Hieno runo, elämä vie ja kuljettaa..

Tälläinen olo on joskus itselläkin, että hapuilee eikä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Ei saa siis mistään kiinni.
Onneksi vain ajoittain, uskon kuitenkin että elämä on oma tarkoituksensa.

Puhutteleva runosi,
mutta itse ajattelen kuitenkin elämästä ja ajasta myönteisemmin, toiveikkaammin... aina joskus saa jostakin kiinnikin, ja muistot jää.

Ikäihmisenä ajattelen, että aika täyttyy sillä, millä sen aktiivisesti täytämme.

hyvä sanoma tässä, pidän!

Ja kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot