Kunnes kuolema teidät erottaa

Runoilija ahdistusjatuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikki! Minä tässä, ihanan masentava Ahditusjatuska =) Olen vuosimallia 1992 ja tällä hetkellä toimin täysipäiväisenä opiskelijana. Suurin osa runoistani on melko masentavia koska mielestäni kaikkein kauneimmat runot ovat surullisia. Olkaa hyvä ja arvostelkaa aivan vapaasti, otan mielelläni vastaan myös kehittävää kritiikkiä. xDD
 

Se erotti meidät, tarkoitan kuolemaa
Olen silti täällä, vaikken ole enää elossakaan
Ja istun vieressäsi niinkuin moni elämäni aamu
Olen sulle enää vain pelkkä haamu

Katson, kun puet päällesi
ja pysäkiltä haet uuden tyttöystäväsi
En mä mitään enää tunne, mutta varmaan pehmoinen on sun syli
Kuolemani jälkeen olet päässyt musta hyvin yli

Ja niin totean, et mua enää tarvitse
Ei sua enää vihkisormus kahlitse
Saa nähdä mitä käy kun taas joskus kohdataan
Joko lopulliset hyvästit, tai sitten jälleen suudellaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot