Sinä

Runoilija ahdistusjatuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikki! Minä tässä, ihanan masentava Ahditusjatuska =) Olen vuosimallia 1992 ja tällä hetkellä toimin täysipäiväisenä opiskelijana. Suurin osa runoistani on melko masentavia koska mielestäni kaikkein kauneimmat runot ovat surullisia. Olkaa hyvä ja arvostelkaa aivan vapaasti, otan mielelläni vastaan myös kehittävää kritiikkiä. xDD
 

Olen tehnyt monta runoa
Ne ovat ikään kuin osa minua
Mutta nyt kun istun ja mietin tätä kaikkea
Tajuan, etten ole tehnyt runoa rakkainta:
Runoa sinusta
Minulla on ollut paljon rakkaita
Kiitän siitä, onhan minulla ollut välillä vaikeeta
Ja ilman ystäviä niin tärkeitä
En minäkään olisi elossa
Sinä olet nyt poissa, se tuntuu niin haikeelta
Voi kun voisin halata minulle kaikkein rakkainta
Sinua
Kunpa voisin taas nappisilmiäsi katsella
Ja nauraa jutuillesi vedet silmissä
Tiedän etten voi, ja se tuntuu pahalta
Rakas ystäväni, lepää rauhassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot