Rajallisuudesta

Runoilija ahdistusjatuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikki! Minä tässä, ihanan masentava Ahditusjatuska =) Olen vuosimallia 1992 ja tällä hetkellä toimin täysipäiväisenä opiskelijana. Suurin osa runoistani on melko masentavia koska mielestäni kaikkein kauneimmat runot ovat surullisia. Olkaa hyvä ja arvostelkaa aivan vapaasti, otan mielelläni vastaan myös kehittävää kritiikkiä. xDD
 

Minä olen ihminen, vaikken sitä aina tahdokaan

En albatrossi enkä myrskyävä meri jolla se väsymättä liitää

Vaikka voin rakentaa veneen, en silti ole täysin vapaa seilaamaan

Ja vaikka voisin lentää metallisiivillä, en silti kykenisi maistamaan tuulta

Minä olen rajallinen, mutten tyydy kohtalooni

Lepään kauniin puun alla ja kykenen mihin vaan

Kasvatan oikeat siivet selkääni ja keksin tuulelle maun

Veneen rakentamisen sijaan kävelen ulapalle enkä ikinä huku

En luovu haaveistani rajallisuuden takia

Minun on vain odotettava oikeaa hetkeä

Silloin vankisellini ovi avataan

Eikä minun tarvitse enää itkeä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo. Ei saa päästää irti unelmista.

Kiehtovan koskettava runo vapaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot