Intohimo

Runoilija Jiieennaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2008
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 19:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1993

 

Huulesi huulillani.

Pienet suudelmat vartalollani.

Hengityksesi niskassani.

Kuiskaukset korvissani.

Kätesi ympärilläni.

Jokainen kosketuksesi nostattaa
myrskyn sisimmässäni.
Myrsky on intohimoinen,
mutta samalla hellä,
haluava, rakastava.

Tyynnytä sisäinen myrskyni,
laannuta sisäinen taifuunini.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot