Haluan unohtaa

Runoilija Jiieennaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2008
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 19:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1993

 

Haluan unohtaa,
mutta en pysty.
Hän on kaiverrettu sydämeeni,
Hän on naulattu ajatuksiini.
Hän merkkaa minulle niin paljon,
mutta minä en mitään hänelle.
Yritän haudata tunteeni,
mutta se ei vain onnistu.
Haluaisin niin kovasti unohtaa,
mutta en vain pysty.
Miksi en voi vain unohtaa?

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot