Elämä kuin ralli (?)

Runoilija Jiieennaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2008
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 19:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1993

 

Elämää voisi verrata ralliin.
Mutkat ja suorat voi vetää täysillä,
mutta jos ei ole kovinkaan taitava ajaja
ja jatkaa tuota rataa,
voi ajallaan päätyä ojan pohjalle.

Mutta jos vain ajaa hiljaa varoen,
kuski menettää jännityksen ja
ajamisen nautinnon.

Jokainen siis päättäköön,
miten ratansa ajaa.
Mutta sekin päättyy ajallaan.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot