Mustasukkaisuus

Runoilija Jiieennaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2008
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 19:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1993

 

Kun hänet nään toisen kanssa,
täyttyvät suoneni adrenaliinistä.
Viha ja rakkaus kulkevat lävitseni,
vahvempina kuin koskaan.
Eivät sanani ja tekoni kuuntele järkeä,
menevät oman pään mukaan.
Tulee tehtyä tuhat ja sata pahaa,
mutta olo on helpottunut.
Kaikki se tunne kadonnut.
Jäljellä on vain tyhjyyttä.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot