Mieleni halajaa satuttaa.

Runoilija Jiieennaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2008
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 19:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1993

 

Tämä tunne vyöryää ylitseni,
voimakkaana ja vaarallisena.
Mieleni halajaa satuttaa.
Olen padonnut tätä liian kauan,
ja nyt se pato on murtunut.

Viha vyöryää ylitseni,
vahingoittavana ja voimakkaana.
Mieleni halajaa satuttaa,
en enään jaksa välittää seurauksista.

Haluan vain satuttaa,
niin kuin minua on satutettu,
mutta vain tuhat kertaa voimakkaammin.

Haluan sen vain tuottavan surua ja tuskaa.
Haluan sen viiltävät syvät arvet sieluun.

Mieleni halajaa satuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosto? Hienon "agressiivinen" runo :) Hienolla tavalla kerrottu tunteistaan.

 

Käyttäjän kaikki runot