Nimetön

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

Katse tavoittaa jääkidettä
ympärillään utuista hilettä
Pakkasen purressa poskea
haluaisin sen pintaa koskea

niin puhdas
niin kaunis
niin koskematon

tuo mieleeni elämäni uuden alun
puhtaan valkean kuin sileän ladun

täynnä mahdollisuuksia
täynnä arvoituksia
täynnä kauneutta

Mistä mahtaisin aloittaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot