Auringon lapsi

Runoilija HurmurinViitta

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 4.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja viitan alla sydän suurista suurin, sykkii salaa heille, joille herkimmät sanani kuiskaan...
 

Olen yhä edelleen se auringon lapsi.
Huomaat, kuinka herään keväällä
ja katsot ihaillen, kun kukin kauas syksyyn.
Samoin nyt, kuin jään lailla
sulavat kaikki huoleni ja murheeni pois.
Näet, kuinka en voi hymyäni peittää.

Kysyt ehkä taas kerran, uudestaan,
kuinka kukaan voi lentää noin korkealle.
Leijailla pilvien tavoin - kevyesti.
Juosta kirkkaasti kuin villein puro
iloisena alas tunturinsa uomaa.
Loihtien ympärilleen mitä kirkkainta eloa.

Kysyt vielä kuin varmuudeksi,
voiko elämässä olla mitään kauniimpaa.
Ja tiedät vastauksen: älä epäröi.
Olet nähnyt kevään heleän kirkkauden,
kohdannut lapsen valon värien
ja tiedät elämästä, niin paljon enemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot