Nimetön

Runoilija HurmurinViitta

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 4.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja viitan alla sydän suurista suurin, sykkii salaa heille, joille herkimmät sanani kuiskaan...
 

Ihana lämpö, ihana raukeus,
hulluuden heleä ääni.
Näen sanasi, tunnen äänesi,
koskettaa en voi.

Päivä päivältä enemmän,
tunti tunnilta tiiviimmin.
Haluan tuntea, haluan uskoa.
Mutten voi. En vielä.

Odotan aamua, odotan hämärää.
Seuraavaa lyhyttä hetkeä.
Katson kelloa, astun eteenpäin.
Lähemmäksi ikuista aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot