Rakkauden radalla!

Runoilija HurmurinViitta

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 4.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja viitan alla sydän suurista suurin, sykkii salaa heille, joille herkimmät sanani kuiskaan...
 

Vuoristorataa, kahta sataa!
Toisistaan kiinni pitäen.
Toisiinsa hiljaa tukeutuen.
Vauhtia varmasti kiihdyttäen!

Muiden huoli, tietämättömyys
turhaa kitkaa rattaissa!
Sielunkumppanuus, toistensa turva.
Määränpää kirkkaana mielessä!

Ei kukaan estää voi,
ei pahaa sanaa lausua.
Heistä aistii sen niin,
rakkauden omaan ainoaan!

Niin ovat toisilleen luodut,
tähtiin nimensä kirjatut.
Siten matkaavat ainiaan
vaunussa rakkauden voittaneen!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot