Riippuvuus

Runoilija HurmurinViitta

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 4.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja viitan alla sydän suurista suurin, sykkii salaa heille, joille herkimmät sanani kuiskaan...
 

Halu. Piina. Mielen heikkous.
Kutsu. Kokeilu. Periksi antaminen.
Luovuttaminen. Nautinto. Synti.
Katumus. Tyytymättömyys. Itsesääli.
Ajatus. Toive. Lupaus.
Pelko. Yritys. Voimattomuus.

Riippuvuus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aikamoinen kehä.

 

Käyttäjän kaikki runot