Runo

Runoilija Janina94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitan runoa,
en tiedä kenelle ja miksi,
kirjoitan vain.

Mitäpä tällainen ihminen
sille voi,
kirjoittaa vain.

Ei tässä ole sisältöä,
ei juonta,
tekstiä vain.

Ei sinun tarvitse,
elä lue,
vaikka tämän valmiiksi sain.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot