Yhdesti vain?

Runoilija Janina94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos yhtä rakennat,
sä toisen unohdat.

Jos yhdelle puhut,
sä toiselle kirjoitat.

Jos yhtä rakastat,
sä toisen kumoat.

Jos yhdesti tanssit,
sä toisesti hyppäät.

Jos eilen rakastit,
rakastatko enää tänään?

Selite: 
Koskaan ei voi tietää, pitää vaan luottaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli tosi kiva! :) Hyviä jos-lauseita keksit, ja sitten siihen hyvän jatkototeamuksen! Pidin paljon! :)

Mahtavaa pohdintaa! Luottamus, se rakkauden perusta.. siitähän tässä elämässä on kyse. Kaikin puolin.

Mutta ajatteleppa, jos tietäisit aivan tarkkaan,
mitä huomenna Rakkaudessa tapahtuu, olisiko
se sellaista, mistä lopulta nauttisit?

Onko osa sitä natinto juuri se mystisyys, jännittävyys?

Itse miehenä koen, että juuri rutiinit, se että tietää jo tänään,
mitä huomenna tapahtuu Rakkauden hetekan pohjalla,
se on tehokkain tapa kangistaa rakkaus.

Hyvä Runo, joka saa
aivosolut liikkeelle ... energiat
sillä tasolla kulkemaan.

Monella tasolla puhdas ja
lämpimästi koettava teksti.

Tuore, hyvä Runo.

Upeasti riimisi soivat kovin pohdituttavassa runossasi pidän

 

Käyttäjän kaikki runot