Miksi teit niin?

Runoilija Janina94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulit elämääni,
sinut tulin kohtaamaan.

Nyt sinulle tahdon jutella,
nyt sinut tahdon luokseni.

Kerro minulle, miksi lähdit?

Ensin tulit luokseni
ja nyt olet kaukana.

Kerro minulle, miksi kaipaan?

Silloin sinuun rakastuin,
ilman syytä ihastuin.

Kerro syy, miksi itken?

Ovellani kuiskaten, sanoit
pois nyt lähdet.

Kerro minulle, milloin tulet takaisin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja kaunis. Hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot