Sinä

Runoilija Jenina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä
Sinä olet
aamukasteen pisara ruusun terälehdellä
vauvan hampaaton hymy
kun se on turvassa äidin sylissä

Olet
kynttilänvalo askelteni edellä
Auringonpaiste
joka valaisee ja piristää elämäni jokaisen päivän
jota ilman en voisi elää

Rakkaani, kuulethan.

Olet kuin
pieni puro, joka yhtyy jokiin
ja jotka taas liittyvät järviin ja meriin.
Niin sinäkin saat aikaan sen
että pienistä asioista
jotka sanot ja teet
tulee yhdessä elämäni suurimpia asioita

Sinä ja minä
olemme aurinko ja kuu
Jos toista ei olisi
ei toistakaan voisi olla olemassa

Olet minulle kuin vesi
Yksi ainoa päiväkin
ilman että saan tuntea sinut vierelläni
tuottaa minulle suurta tuskaa.

Rakkaani, armaani, sydänystäväni
voitko sinä edes tietää miten tunnen

Minä
Rakastan
Sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot