Sininen hetki

Runoilija Jenina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni sininen hetki
Miksen kertonut sinulle
rakastan sinua
Nyt olet löytänyt toisen
joka saa ehkä kuunnella
kanssasi sateen ääntä.
Ikuisesti.
En liioittele sanoessani
Olet ainutlaatuinen
Miten nyt löydänkään
jonkun vähänkään sinun kaltaisesi
Oi, kunpa tietäisit
että tunnen näin
Kunpa olisit kanssani
tässä
haikeankauniissa
surullisessa
tunteessa
Sydämeni sinisessä hetkessä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot