Ristiriitaisuuksia

Runoilija Jenina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aikuinen ihminen
jolla on lapsen sydän

Menneisyys
joka määräsi tulevaisuuden

Eletty elämä
joka ei ole vielä alkanutkaan

Ikävä
kun olet lähellä
mutta niin kaukana

Läheisyys
joka erottaa meidät

Näet minut
mutta et tunne
ja sama toisinpäin

Aika
joka pysähtyy
ja sitten juoksee karkuun

Sitkeys
joka ei enää jaksaisi yhtään vastoinkäymistä

Rakkaus
joka näyttää ikävimmät puoleni

Joka päivä näitä mietin...

Selite: 
Elämä tuo eteen kummallisia asioita ja ihmetyksen aiheita. Jokin asia näyttää joltakin, mutta toisesta kulmasta katsottuna joltain erilaiselta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Laulu elämästä :)

 

Käyttäjän kaikki runot