Rakkauden eri puolet

Runoilija Jenina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajatuksen ylittävä on tunne tämä
Sitä ei edes tuhat sanaa selitä.
Jossain sydämen sykkyrässä ja mykkyrässä
se piileskelee.
Ehkä ilme tai ele sen parhaiten ilmaisee.

Joskus sillä voi olla känkkäränkkä-päivä
ja silloin voi iskeä sanankin säilä.
Se ei ole mukavaa
mutta luultavasti kuuluu asiaan.

Sitä isommaksi se kasvaa
mitä enemmän sille ruokaa antaa.
Se ruoka on pusuja ahneita,
ujoja katseita, kädestä pitämistä,
pientä silittelyä.
Syli kuuluu asiaan ja helliä sanoja
ei piiloteta rasiaan.

Rakkaus ei ikinä mihinkään katoa
vaikka joskus suuttumus yrittää
sille rakentaa patoa.

Vaikka pieniä nämä sanat on
muista(n) joka päivä että

MINÄ RAKASTAN SINUA <3

Selite: 
Oon kirjottanut tämän jokunen vuosi sitten miehelleni 2-vuotishääpäiväksi. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä aiheesta ei voi olla pitämättä :)
Ehkä vähän liian tiivis ulkoasu, mutta asia on täyttä rautaa (pehmoista sellaista)

 

Käyttäjän kaikki runot