Sateen jälkeen

Runoilija Jenina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun hiljaa sisällä
ja kuuntelen miten sade
lyö hellästi maata.
Sateesta muistan aina sinut
Ehkä kuuntelet samaa sadetta
ja tiskaat siellä jossain.
Sade loppuu
mutta olet yhä mielessäni.
Sade ei huuhdo pois murheita
mutta ehkä ne olisi helpompi kestää
jos ne saisi jakaa jonkun kanssa.
Ja sateen jälkeen tulee aina aurinko...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot