Anna minun viedä

Runoilija rimpsenssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.2.1978

Runoa ei tarvitse osata lukea, se pitää tuntea.
Suosittelen:
 

Lihaksiesi hienovarainen kiristyminen
puhuu sormilleni omaa kieltään;

kyllä.

Juuri siinä,
siinä on kohta 

ihollasi
sormenpäilleni

jossa sisinpäsi taistelee
antautumisestaan,

kuljettaa sinut
siihen laaksoon

jossa himo on kuin riivaus
ja halu korventaa liekin lailla kuvettasi.


Riisu sielusi paljaaksi
pyyhi tajuntasi tyhjäksi ja



anna
     minun
          viedä.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tunnetta ja voimaa sanoissasi
Upea!  :)
hienoa kerrontaa
pidin paljon
annan
aina

mutta!
älä
missäännimessä älä!

vie väärin
 
Hieno. 
Jään odottamaan seuraavaa kosketusta, tunnetta, tyhjentävää ajatusta. Mutta tämä piirsi jotain hienoa pintaan. Ammattitaitoa vai erotiikkaa .. lukija jää mietteelle ja kiittää!
Intohimoinen runo...ei voi olla pitämättä
Ei mikään sisäisen voiman vastus voi enää estää, kupeissa vyöryvää voimaa kulkemasta perille jo avattua, odottavaa polkua, vaan mielihalusta antautuu täysin vietäväksi.
Kiitos 😊
 

Käyttäjän kaikki runot