Paikkamaalattu

Runoilija rimpsenssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.2.1978

Runoa ei tarvitse osata lukea, se pitää tuntea.
Suosittelen:
 

Pilvi päivän
piirtää ihoa

kosketus

kuin höyheniä
kuin hento tuuli

kuin kuva. 

Sinua. 

Pala muistoa
repii rintaa
 
tyhjiö
 
tuskaisen täynnä
liian lähellä. 

Sinua. 

Sataa sieluun
päivä iltaan

maalaa

kuvan päälle
muiston mustaa

häivyttää

silti 
sielu palaa

tulen tuoksua. 

Sinua. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herkästi kosketat
Upeaa, sielussa soi rakkaus ja rakkaan rakastaminen, ikuisesti <3 
Haurasta. 
Monitahoinen upottaa lukijaansa, riviväleihin ja .. ja .. alkuihin, sanoihin. Kysymyksiin. Kiitos runoilijalle!
Kun kaikki on yhtä rakasta henkilöä. Hauraankauniisti kuvattu. 
Upeus!
 

Käyttäjän kaikki runot