Liikaa

Runoilija rimpsenssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.2.1978

Runoa ei tarvitse osata lukea, se pitää tuntea.
Suosittelen:
 


Liian monta
liian paljon

jyrää tuska
peittää paino.

Sinun paikallasi   -kohdallasi

vain viipyvä
eilisen tuoksu.

Vain heijastus
on hymysi eilinen

Vain kajastus
on kosketuksesi.

Tumman pinnan hiljaa hiipuva varjo.

Minä huudan

tai kuiskaan.

Anelen.


Älä sano
Älä tule.

Liian monta
liian paljon.

Tiedäthän...


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain on liian paljon kaikkea. Silloin kannattaa levätä <3 
Wau, hieno, koskettava teos.
never knew it was a plot'
not too many, but a lot
i promise not to shout not to yell
and leave you into it, your personal hell...

but theres an option...

:D


 
 

Käyttäjän kaikki runot