Nimetön

Runoilija Trip2Wonderland

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2011
Viimeksi paikalla: 23.6.2017 11:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1992

 

taistele aina demoneitasi vastaan,
juokse ne pois,
ne eivät sinua saa kiinni.
Taistele, aina, taistele.

Juomalla ne pois, sinä piilotat ne ja ne palaavat aina vahvempana takaisin ja taisteleminen niitä vastaan on kovempaa, ne ottavat sinusta mittaa aina. Ne juovat sinusta kaiken elämänhalun pois, ne juovat sinusta pois kaiken sen, mitä sinä rakastat.

Ja jos sinä et rakasta enää mitään, mikä sinua täällä pidättelee enää, mikä sinua pitää täällä maailmassa enää ollenkaan.

Huomaat vain vaihtoehtoina junan valot, joiden alle hypätä.

Säälinhän sinä saat ilmaiseksi, kaikki muu pitää ansaita.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot