Sirkustaidetta

Runoilija Trip2Wonderland

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2011
Viimeksi paikalla: 23.6.2017 11:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1992

 

Kulkenko taas selkäranka vinossa,
Ja heitän puukkoja sun selkään,
Silmät kierossa,
Ja valehtelen suu klovnin hymyllä.

Teenkö taas sen taikatempun,
Että näät vain mussa pataässän,
Kortin jonka valitsit pakasta.
Nuorallatanssimista,
elämänlangallla,
Ei ole pelastusköysiä alla,
Enkä edes vielä meinaa kuolla nauruun.
Etkö nää kuinka sua vedätän,
Pellenäni sua pidän,
Heitän kermakakuilla
Ja saan yleisön nauramaan
Tälle hervottomalle typeryydelle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot