Ei koskaan naimisiin

Runoilija Trip2Wonderland

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2011
Viimeksi paikalla: 23.6.2017 11:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1992

 

Jos meissä jokaisessa asuisi kaunis joutsen,
olisiko rakkauskin silloin puhtaampaa,
olisiko rakkauskin sillon oikeasti sydämen muotoista,
tai timanttisormuksen kaltaista säkenöintiä.

Koska kukaan meistä ei oikeasti halua häkkiin,
Kukaan ei oikeasti halua jäädä ikuisiksi ajoiksi yhden ringin sisään.

Uskon, että jokainen etsii rakkautta,
Jokainen etsii elämäänsä tarkoitusta,
tai syytä ja halua tuntea lämpöä toisesta ihmisestä.
Halua löytää joku,
joka sulattaa jään ja vie pimeyden pois silmien edestä.

Kai moni vain ajautuu harhaan,
Irtosuhteisiin ja satunnaisiin seksikohtauksiin.
Kai vain pidemmän päälle huomaa kusettaneensa itseään.

Joku jossain vaiheessa kuitenkin satuttaa,
Joku jossain vaiheessa kuitenkin tajuaa,
että maailma on liian suuri pienelle sydämelle.

Selite: 
Jotain rakkaudesta. Jotain pettämisestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole ihmiselle hyväksi elää yksin.

Jotain ihanaa :) Kiitos, tämä oli mahtava.

 

Käyttäjän kaikki runot