Sydänyön sylissä

Runoilija MariaBee

      
      kasvojesi kaareen
   sormeni sulatan

kyynelpurosta poimin 
silmiesi suudelman

käsissäni kauneus,
 unelmiin uskothan

    kyllä minä kannan,
      sanoinhan

            rakastan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herttainen,käsinkosketeltavan seesteinen runo. 
Ihana pieni rakkauskertomus. On varmasti sulaa laavaa <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot