Niistä hetkistä, kun helmet syntyvät

Runoilija MariaBee

hiljenee hiekka silloin,
ja halkeaa meri
helmastaan

   seisahtuu tuuli

kuulee,
kuinka eksyy kivi
aukeavaan simpukkaan

valelee aurinko
täydeksi taivaan,
taittuu valo vihreään

    helmen hetkenä
    hänen kädellään -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärikaunis. Silmiin käyvä. Kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot