Suuntia

Runoilija MariaBee

Ja kun tuli aika
minun eksyä itseeni

löysin katseestasi kartan

       kosketuksestasi
             kotini koordinaatit
 -

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ytimekäs kuin naseva teksti ... tunteen älykkyyttä.
syvällinen
Katseesta sen kodin voi löytää

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot