Aavan laulua kuunnellen

Runoilija MariaBee

tämä olisi se kohta,
kun aution rannan tuuli
lävistäisi laiturin

      merenkohina sekoittuisi
      sinisensyviin pianosointuihin

liikkumaton
nostaisi kasvonsa
panhuilun pehmein sävelin

      näkisi kuinka
      jättää jälkensä suru

                 rannan aaltoihin -
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot