Liian nopeasti

Runoilija Neemia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen on oman korttipakka elämänsä Jokeri.
 

Liian nopeasti repäistiin sinut irti tästä elämästä,
liian nopeasti tajutakseni että olit poissa,
liian nopeasti iski pohjaton suru,
liian nopeasti tuli aika sanoa viimeiset hyvästit,
liian nopeasti maa jäätyi ja routa tuli sydämeeni,
liian nopeasti unohdin ja jatkoin elämääni,
liian nopeasti olit muisto toisten muistojen välissä.

Selite: 
Kertoo tärkeästä henkilöstä joka lähti pois,kai tää on tapa käsitellä vaikeaa asiaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on koskettava. Se on kauhein tunne huomata, että on unohtanut toisen vaikka on ajatellut asian ja henkilön pysyvän aina mielessä... Mutta jostain asioista on pakko päästää aikanaan irti, ja laittaa ne sinne toisten muistojen väliin. Pystyn hyvin samaistumaan tähän runoon. Kaunista, selvästi täynnä tunnetta.

Tämä on koskettava. Se on kauhein tunne huomata, että on unohtanut toisen vaikka on ajatellut asian ja henkilön pysyvän aina mielessä... Mutta jostain asioista on pakko päästää aikanaan irti, ja laittaa ne sinne toisten muistojen väliin. Pystyn hyvin samaistumaan tähän runoon. Kaunista, selvästi täynnä tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot